Fasadrenovering i Helsingborg

Kontakta oss för konsultation

Privatperson
Företag
BRF
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag Fasadkraft Väst AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Har du en fasad av tegel, puts eller trä som behöver fasadrenovering i Helsingborg? Vi är specialister på husfasader av flera material och vi utför även besiktningar av fasader och balkonger till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. 

Renovera din fasad i Helsingborg

Med mer än 30 års erfarenhet av murning och putsning hjälper vi kunder i Helsingborg med omnejd med allt ifrån fasadputsning, renovering av tegelfasad till hela fasadrenoveringar och putsade nybyggnationer. Fasadkraft i Helsingborg erbjuder även fasadtvätt.

Tegelfasadrenovering i Helsingborg

Vi assisterar fastighetsägare, företag och privatpersoner i Helsingborg med omnejd med att fräscha upp deras tegelfasader. Utöver detta erbjuder vi också tjänster som att applicera ny puts, utföra tilläggsisolering och murning. Vi hanterar även arbeten för altaner och balkonger.

Träfasadrenovering i Helsingborg

Behöver ditt hus piffas upp utvändigt eller invändigt? Vi hjälper till med renovering av fasaden i Helsingborg så att träet ser fint ut igen. Med lång erfarenhet inom branschen erbjuder vi exceptionell service, så kontakta oss idag. 

Balkongrenovering i Helsingborg

I Sverige är det fastighetsägarens ansvar att se till att balkongerna är säkra för både de människor som vistas på balkongen samt de som går under den. För att undvika allvarliga olyckor är det därför viktigt att eventuella skador upptäcks och åtgärdas i tid.

Tufft klimat kräver riktigt effektiv fasadrenovering

Sverige står inför några av världens mest krävande klimatförhållanden när det gäller fasader.  Skåne får ofta utstå starka vindar, rikligt med regn och snö, och uppleva varma somrar. Dessa väderförhållanden, tillsammans med de frekventa väderomslagen, sliter hårt på byggnadsfasader. I Helsingborg, där stadens läge också utsätter den för konstanta saltvindar, är behovet av expertis inom fasadrenovering särskilt stort.

 

Undvik fuktskador och sprickor genom att renovera fasad i Helsingborg

Fasadrenovering är avgörande för att undvika fuktproblem. Med tiden utsätts alla husfasader för väderpåverkan som leder till slitage. Regelbunden renovering är nödvändig för att bevara fasadens struktur och skydda mot fuktrelaterade skador som mögel och röta.

Vi specialiserar oss på fasadbyten och renovering av putsfasader med enstegstätade putssystem och våra erfarna medarbetare verkar i Helsingborg.

Kontakta oss

Därför gynnas du av att ta hand om din husfasad

Vi specialiserar oss på att byta ut enstegsfasader mot mer effektiva tvåstegsventilerade putssystem med luftspalt. Processen inleds med att skydda fastigheten så att den gamla fasaden kan avlägsnas säkert. Vi tar bort allt från puts till isolering och gips, ned till husets stomme, och om nödvändigt byter vi även ut skadade delar av stommen.


En fasadrenovering med tvåstegsisolering innebär att vi först installerar isolering och vindpapp, följt av en klimatskiva. Sedan monterar vi en ventilerad regel med öppningar både uppe och nere för att skapa en luftspalt som hjälper till att ventilera bort eventuell fukt. Det sista steget är att montera en putsad skiva. Denna typ av system är mycket effektivt för att skydda mot både fukt och brand. Efter renoveringen ser fasaden ut som tidigare men med förbättrad kondition och hållbarhet.

Vi utför även fasadbesiktningar

Önskar du besikta din fasad, oavsett om den är gjord av puts, tegel eller trä? En besiktning är viktigt för att sedan veta hur och när man ska renovera fasaden. På så sätt vet man exempelvis om ny färg, ny puts eller om hela eller delar av fasaden ska renoveras i Helsingborg.


Gällande träfasader använder vi en analyslåda för att bedöma skicket på fasaden, inklusive eventuella problem med fukt, mögel eller andra skador.

Kontakta oss för fasadrenovering i Helsingborg

Vill du komma i kontakt med oss för frågor om eller bokning av fasadrenovering i Helsingborg redan idag? Ring eller maila till oss! Vi erbjuder gratis offert till alla som söker vår hjälp, både privatpersoner och företag.

Kontakta oss

" 5 stjärnor "

Michael Olgarsson

Såhär gör du för att kontakta ett företag när du skall  beställa fasadrenovering.

Ring kontoret på 0735-394168 eller lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är din tur. Vi har öppet måndag till fredag.