Fasadputsning i Göteborg

Fasadkraft

Kostnadsfri offert & rådgivning

Renovera putsad fasad - putsning av fasad sedan 1991

Fasaden är husets ansikte utåt och en central del i själva huskonstruktionen. Det är med andra ord viktigt att ta hand om sin fasad, både för att huset ska se snyggt och fräscht ut samt för att det ska stå emot kyla och värme. Vi erbjuder fasadputs och renovering av putsfasad som ger fastigheten rätt ansikte utåt, samt mer omfattande fasadrenoveringar där vi putsar om eller gör omfogning av delar eller hela fasaden.

Prisförfrågan

30 års erfarenhet av att putsa fasader

Med mer än 30 års erfarenhet av murning och putsning av fasader hjälper vi kunder i Göteborg, Borås och Alingsås med omnejd. Fasadkraft utför fasadputsning, omfogning, renovering av tegelfasad till hela fasadrenoveringar och putsade nybyggnationer. Allt detta gör att du som kund kan vara säker på att du kommer att få rätt behandling av fasaden oavsett om den är ny eller äldre.

Du får den hjälp du behöver på din gamla eller nya fasad

Våra fasadtjänster och renoveringar gäller inte bara gamla hus vars fasad behöver bytas ut helt, utan även nybyggnationer. Det gör att du kan få en helt ny tegelfasad, alternativt en omfogning om fastigheten är äldre. Vi är noga med att ge våra kunder den hjälp som behövs.

Fullständig garanti på fasadputsning i Göteborg

Ditt förtroende är viktigt för oss. Därför erbjuder vi fullständig garanti på alla våra tjänster. Med Länsförsäkringars trygghetsgaranti kan du vara säker på att ditt projekt hanteras med största omsorg och professionalism. Vi är noga med att ge dig den personliga service du vill ha och behöver. Med ett gediget kunnande av branschen kan du vara säker på att jobbet kommer att bli kompetent utfört, oavsett om vårt arbete är enkelt eller mer avancerat.

Fasadputs Göteborg - Din Partner inom Fasadputsning

Välkommen till Fasadkraft i Göteborg, din pålitliga partner när det gäller fasadputs och putsfasad. Med över 30 års erfarenhet i branschen är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa tjänster som matchar dina behov och förväntningar.

Varför är det viktigt med fasadputsning?

Fasadputsning är inte bara en estetisk förbättring. Det är en investering i ditt hem eller din fastighet. En välputsad fasad skyddar mot väderförhållanden, ökar fastighetens värde och ger ett fräscht och modernt utseende.

Vårt Erbjudande

Oavsett om du behöver putsa om fasad, laga putsad fasad eller bara vill ha rådgivning om putsfasad pris, är vårt team här för att hjälpa. Vi erbjuder:

  • Fasadputsning i Göteborg för olika typer av material
  • Rådgivning om hur den putsade fasadens hållbarhet
  • Konkurrenskraftiga priser på kostnaden för att putsa fasad
  • Expertis inom putsning av fasad och putsning av träfasad
Fasadputs i Göteborg utförd av T.V. fasad

Fasadputsning

Fasadputs innebär att man slipar husfasaden till en slät yta. Det är en populär och välanvänd metod som tillämpas både av estetiska skäl och för att förenkla tilläggsisolering. Fasadputsningar i Göteborg kan göras på alla typer av material och bör genomföras någorlunda regelbundet (med ett antal års mellanrum) för att hålla fasaden fräsch och frisk. Vi på Fasadkraft har stor erfarenhet av fasadputsningar och hjälper dig som kund i Göteborg med omnejd att fräscha upp din fasad snabbt och effektivt till ett bra pris!

Fasadrenovering i Göteborg utförd av T.V. fasad

Fasadrenovering

Det är inte alltid att det räcker enbart med fasadputs. Många hus är väldigt gamla och vid en viss tidpunkt behöver helt enkelt fasaden bytas ut. Vi utför även renoveringar av tegelfasader. Det kan också vara så att du tröttnat på din fasad och vill ge ditt hus ett nytt utseende. Vi på Fasadkraft har stor erfarenhet av grundliga fasadrenoveringar, både för privatpersoner och större bostadsbolag. Vi utför även fasadtvätt för att ge din äldre fasad ett fräscht yttre.

Byggställningar inför fasadarbete i Göteborg

Fasadarbete vid nybyggnation

Står du i färd med att bygga ett nytt hus? Då är fasaden förstås väldigt viktig. Vi har genom åren medverkat vid många nybyggnationer i Göteborg med omnejd för att göra putsfasad, och hjälper gärna både privatpersoner och bostadsrättsföreningar med allt ifrån fasadputs till isolering. 

Kontakta oss idag

Är du redo att ge din fastighet det ansiktslyft den förtjänar? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert! Du kan även höra av dig till oss genom att ringa eller lämna dina uppgifter så återkopplar vi.

Prisförfrågan

Vanliga frågor och svar om putsfasad

Vad innebär fasadputsning i Göteborg?

Fasadputsning i Göteborg innebär att man slipar husets yttre till en slät yta. Detta görs både av estetiska skäl och för att underlätta tilläggsisolering. Hos oss har vi stor erfarenhet av fasadputsningar och kan hjälpa dig att hålla din putsfasad snygg och attraktiv.

 

Hur länge håller putsad fasad?

Det rekommenderas att genomföra fasadputsning regelbundet, helst med några års mellanrum, för att bibehålla fasadens utseende och skydda den från väder och vind. En putsad fasad brukar hålla max 30 år men kan behöva underhåll emellanåt.

 

Vad kostar renovering av putsfasad?

En renovering för en putsfasad kostar olika mycket eftersom det är flera faktorer som spelar in. Om fasadens skick är så pass dåligt att man måste byta ut hela fasaden, stiger kostnaden naturligtvis. Du får alltid ett prisförslag av oss när du behöver en renovering av en putsad fasad i Göteborg.

 

Hur ofta bör jag putsa om min fasad?

Det rekommenderas att genomföra fasadputsning regelbundet, med några års mellanrum, för att bibehålla fasadens skönhet och skydda den från väder och vind. Detta säkerställer att din putsad fasad förblir i bästa skick.

 

Vad kostar det att putsa fasaden?

Kostnad av att putsa fasad kan variera beroende på fasadens storlek, skick och de specifika behoven för projektet. Hos Fasadkraft erbjuder vi kostnadsfria offertförfrågningar för att ge en uppfattning om priset för fasadputsning.

 

Kan ni hjälpa till med renovering av äldre fasader?

Ja, vi på Fasadkraft har stor erfarenhet av att renovera putsad fasad, särskilt för äldre byggnader. Vi erbjuder även fasadtvätt för att ge äldre fasader ett nytt och fräscht utseende.

 

Erbjuder ni fasadarbeten för nybyggnationer?

Absolut! Vi har medverkat i många nybyggnationer i Göteborg och erbjuder tjänster som fasadputs och isolering för nya byggnader. Oavsett om det är en ny tegelfasad eller en putsad fasad, kan vi hjälpa till.

Prisförfrågan

Såhär gör du för att kontakta en murare som är specialiserade på puts- och tegelfasad samt murning.

Ring kontoret på 0735-394168 eller lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är din tur. Vi har öppet måndag till fredag.