Fasadisolering i Göteborg

Kostnadsfri offert & rådgivning

Precis som vi människor skyddar oss mot kyla, värme och smuts genom att ta på oss kläder måste en husfasad skyddas mot de många väderpåfrestningar som den utsätts för. Men du behöver faktiskt inte göra en fullskalig fasadrenovering för att skydda din fasad. Att tilläggsisolera husets vägg utifrån räcker.

 

En solid isolering bidrar till att hålla temperaturen inne i huset på en behaglig nivå – oavsett hur varmt eller kallt det är utomhus. Vi på Fasadkraft har isolerat fasad åt en mängd kunder runt om i Göteborg. Låt oss hjälpa dig också!

Låt oss isolera din fasad – kontakta oss idag.

Prisförfrågan
Isolering av putsad fasad i Göteborg

För en tålig fasad

Isoleringen är en viktig komponent i huskonstruktionen eftersom den bidrar till att göra fasaden tålig mot de många väderpåfrestningar en fasad utsätts för. Höga och låga temperaturer, regn och snö, starka vindar – allting sliter på fasaden. Med en solid isolering bakom putsen står sig fasaden bättre varpå den bryts ned betydligt långsammare.

Isolerad fasad för bättre komfort i villa i Göteborg.

Isolera fasaden för din komfort

Isoleringen är nyckeln till god komfort i hemmet. Element och fläktar i all ära, men ett oisolerat hus kommer alltid att bli väldigt kallt om vintrarna och väldigt varmt om somrarna. En solid isolering bakom fasaden skyddar huset mot både höga såväl som låga temperaturer, och gör att du slipper frysa inomhus när temperaturen sjunker. Dessutom sänker den dina uppvärmningskostnader rejält!

Gul, tilläggsisolerad fasad i Göteborg.

Passa på vid renovering

Att tilläggsisolera fasaden utifrån, vilket brukar rekommenderas, är ett omfattande och ganska dyrt arbete eftersom det innebär att fasaden måste plockas ned under arbetet. Därför är det en god idé att passa på att göra isoleringen i samband med en redan planerad fasadrenovering. Vi på Fasadkraft har stor erfarenhet av både isolering och fasadrenovering och hjälper dig gärna att få allting gjort på en och samma gång!

Såhär gör du för att kontakta en snickare eller murare när du behöver byta din isolering

Ring kontoret på 0735-394168 eller lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är din tur. Vi har öppet måndag till fredag.