Fasadarbeten i Göteborg

Vi hjälper dig med att laga en putsad fasad, tegelfasad eller träfasad genom en fasadrenovering, Fasadkraft hjälper dig att isolera fasaden med en fasadisolering eller någon annan typ av fasadbehandling eller murning av just erfarna murare. Hos oss får du hjälp av murare som i över 30 år har hjälpt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och bostadsbolag i Göteborg, Alingsås & Borås med omnejd att snygga till sina puts- & tegelfasader och balkonger.

Prisförfrågan

Fasadputsning

Fasaden är husets ansikte utåt och en central del i själva huskonstruktionen. Det är med andra ord viktigt att ta hand om sin fasad, både för att huset ska se snyggt och fräscht ut samt för att det ska stå emot kyla och hetta.

Läs mer om fasadputsning

Balkongrenovering

Balkongen är en viktig del av det intryck din fastighet, villa eller lägenhet utstrålar. Därav är det viktigt att den är fräsch och och ser bra ut. Vi erbjuder balkongrenovering som är i behov av detta. 

Läs mer om balkongrenovering

Tegelfasad

Vi hjälper fastighetsägare, företag och privatperson i Göteborg med omnejd att renovera sina tegelfasader. Vi utför även nyputs, tilläggsisoleringar och murningsarbeten, samt utför altan –och balkongarbeten.

Läs mer om tegelfasad

Träfasad

Vi hjälper fastighetsägare, företag och privatperson i Göteborg med omnejd att renovera sina träfasader. Vi utför även fasadbyten, tilläggsisoleringar och skrapning & målning, samt utför altan - och balkongarbeten.

Läs mer om träfasad

Fasadisolering

Precis som vi människor skyddar oss mot kyla, värme och smuts genom att ta på oss kläder måste en husfasad skyddas mot de många väderpåfrestningar som den utsätts för.

Fogning och omfogning

När fogarna börjar visa tecken på slitage och skador, blir deras förmåga att skydda fasaden mot vatteninträngning nedsatt. Då kan det behövas en fogning / omfogning av fasaden

Såhär gör du för att kontakta ett företag när du skall  beställa fasadarbeten.

Ring kontoret på 0735-394168 eller lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är din tur. Vi har öppet måndag till fredag.