Fasadkraft Väst AB | EST 1991

Din murare i Göteborg

Letar du efter en murare i Göteborg? Vi är specialister på allt som rör mur och puts för alla typer av kunder. Med 30 års erfarenhet i ryggen anlitar du ett gäng riktigt skickliga murare.

Kostnadsfri offert & rådgivning

Vi har koll på allt inom murning i Göteborg

Vi kan det mesta inom mur och puts i Göteborg med omnejd. Behöver du en tegelfasad, en skorstensrenovering eller omramningar i trädgården? Anlita murare som förstår sig på branschen och som har stor erfarenhet av alla typer av murarbeten - skickliga murare som oss!

  • Lång erfarenhet

  • Nöjda kunder

  • Bra priser

  • Vi levererar alltid med kvalitet

Maxa potentialen i ditt hem med korrekt murning

Som erfarna och bra murare i Göteborg tar vi oss an våra projekt med stolthet och kompetens. Vi har genom åren deltagit i utbyggnader, renoveringar och tillbyggnader av många byggnader och fastigheter i och runt Göteborg. Kanske är det nu ditt hus som behöver en fasadrenovering, fönsterbyte eller en ny stenmur? Med vår breda erfarenhet ser vi fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om att förbättra din bostad eller byggnad. 


Behöver du en balkongrenovering, isolering eller en ny träfasad? Våra tjänster sträcker sig bortom enbart murning.

Prisförfrågan

Din murarfirma fixar både äldre och nya fasader

Gammalt eller nytt spelar ingen roll - Göteborg har så många fina sten- och tegelhus som behöver vår omsorg. För att säkerställa högsta möjliga kvalitet och hållbarhet lägger vi stor vikt vid valet av material och hantverksskicklighet. Våra murare är mycket kompetenta och utbildade för att utföra fackmannamässigt korrekta jobb. Vi väljer noggrant ut det finaste virket och de bästa verktygen från ledande tillverkare inom branschen. 

Vi murar även nybyggnationer

Att förbättra och uppdatera ett hem eller en byggnad kan göras på många sätt. Utnyttja din bostad till fullo och gör användning av utrymmen som annars inte används. Vi hanterar många olika material som trä, sten, tegel, betong och puts för både renoveringar och nybyggnationer. Vårt arbete är noggrant och vi behandlar alla material, både gamla och nya, med största respekt. Vi skapar hållbara ytor och fasader som åldras med stil. Vårt team arbetar effektivt, med stor uppmärksamhet på detaljer och med en helhetssyn.

30 års erfarenhet som skicklig murare i Göteborg

Vi har 30 års erfarenhet av att hjälpa våra kunder i Göteborg med kranskommuner med allt inom mur och puts i Göteborg. Vi siktar alltid in oss på att vara en murarfirma som lägger särskilt stor vikt vid hållbarhet och hög kvalitet.

Få full garanti på murningen

Fasadkraft ger full garanti på allt vårt murningsarbete så att du som kund kan känna dig säker när du anlitar oss. Dessutom omfattas våra tjänster av Länsförsäkringars trygghetsgaranti. Med vår djupa kunskap och erfarenhet inom branschen kan du lita på att arbetet utförs med hög kompetens.

En tidsplan som håller!

Om du är i behov av att byta fönster eller vill bygga ut ditt hem, är det våra murare i Göteborg du ska anlita. Vi erbjuder många olika tjänster och lägger stor vikt vid noggrannhet och omsorg i vårt arbete. Vi ser till att du som kund är involverad och informerad genom hela projektet, om du så önskar. När vi har enats om en tidsplan arbetar vi hårt för att följa den till punkt och pricka.

Såhär gör du för att kontakta en murare som är specialiserade på puts- och tegelfasad samt murning.

Ring kontoret på 0735-394168 eller lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är din tur. Vi har öppet måndag till fredag.