Fasadkraft Väst AB

Renovera träfasad i Göteborg

Trä fasadrenovering - Allt inom fasadrenovering

Vi hjälper fastighetsägare, företag och privatperson i Göteborg med omnejd att renovera sina träfasader. Vi utför även fasadbyten, tilläggsisoleringar och skrapning & målning, samt utför altan - och balkongarbeten.

  • Lång erfarenhet

  • Nöjda kunder

  • Bra priser

  • Hög kvalitet

Prisförfrågan

30 års erfarenhet av att tegelfasader

Med mer än 30 års erfarenhet hjälper vi kunder i Göteborg med kranskommuner med panelbyten till hela fasadrenoveringar och nybyggnationer. Vi utför även målning av träfasaden i Göteborg. Allt detta gör att du som kund kan vara säker på att du kommer att få rätt hjälp till din fasad, ny som gammal.

Den hjälp kunden behöver

Våra fasadtjänster och behandlingar gäller inte bara gamla hus vars fasad behöver bytas ut helt, utan även nybyggnationer där en helt ny fasad ska sättas på plats. Det gör att du kan få en helt ny träfasad, alternativ en ommålning om fastigheten är äldre. Vi är noga med att ge våra kunder den hjälp som behövs.

Fullständig garanti på alla våra fasadjobb

För att du som kund ska kunna känna dig trygg med oss erbjuder vi fullständig garanti på alla våra arbeten, och vi har även Länsförsäkringars trygghetsgaranti. Vi är noga med att ge dig den personliga service du vill ha och behöver. Med ett gediget kunnande av branschen kan du vara säker på att jobbet kommer att bli kompetent utfört, oavsett om du har beställt en enkel fasadtvätt eller en mer omfattande fasadrenovering. Välj den renovering du vill ha och behöver från vårt kompetenta utbud redan idag.

Såhär gör du för att kontakta en snickare när du behöver byta träpanel på din fastighet.

Ring kontoret på 0735-394168 eller lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är din tur. Vi har öppet måndag till fredag.