Fasadkraft Väst AB | EST 1991

Nybyggnation & renovering av erfarna snickare

Våra hantverkare i Göteborg har stor expertis inom renovering, vi byter och renoverar ut tak, fönster, fasaseder, altaner och husgrunder. Kontakta oss för fri offert. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och förmågan att leverera utomordentliga resultat i tid. Erfarna hantverkare med våtrumscertifikat hjälper dig med din renovering. Totalentreprenad.

Kostnadsfri offert & rådgivning

Fasadkraft Väst AV - Din partner vid renovering av lägenhet, hus och fastighet i Göteborg med omnejd.

Våra snickare i Göteborg har årtionden av kombinerad erfarenhet inom snickeribranschen. Vi är certifierade med formell utbildning och specialiserade färdigheter för att leverera högkvalitativt arbete till konkurrenskraftiga priser. Dessutom håller vi oss ständigt uppdaterade för att vara på topp när det kommer till de senaste trenderna och teknikerna inom branschen.

Vi på Fasadkraft erbjuder högkvalitativt arbete till konkurrenskraftiga priser. Vi använder noggrant utvalda högkvalitativa material för varje projekt och har effektiva arbetsmetoder som minimerar slöseri, tidsfördröjningar eller överflödiga kostnader. Våra tjänster är konkurrenskraftigt prissatta utan dolda avgifter eller extra kostnader.

Vår expertis inkluderar:

Vi erbjuder personlig service och rådgivning genom hela projektet från planering till slutresultat. Välj Fasadkraft för din nästa fasadrenovering eller balkongrenovering om du vill ha trygghet i arbetets kvalitet samtidigt som du får en snyggare fastighet som sticker ut bland resten. Kontakta oss idag så berättar vi mer!

  • Renovering och nybyggnation

  • Byte av träfasader

  • Installation av dörrar, fönster, trappor och andra snickeriprodukter

  • Specialanpassningar efter kundens önskan

Prisförfrågan

30 års erfarenhet av renoveringar

Med mer än 30 års erfarenhet hjälper vi kunder i Göteborg med kranskommuner med allt ifrån renovering av trä- och tegelfasader till snickerier och nybyggnationer. Allt detta gör att du som kund kan vara säker på att du kommer att få rätt hjälp till din fasad, ny som gammal. fasadbehandling du vill ha och behöver från vårt kompetenta utbud redan idag.

Den hjälp kunden behöver

Våra fasadtjänster och behandlingar gäller inte bara gamla hus vars fasad behöver bytas ut helt, utan även nybyggnationer där en helt ny fasad ska sättas på plats. Det gör att du kan få en helt ny tegelfasad, alternativ en omfogning om fastigheten är äldre. Vi är noga med att ge våra kunder den hjälp som behövs.

Fullständig garanti

För att du som kund ska kunna känna dig trygg med oss erbjuder vi fullständig garanti på alla våra arbeten, och vi har även Länsförsäkringars trygghetsgaranti. Vi är noga med att ge dig den personliga service du vill ha och behöver. Med ett gediget kunnande av branschen kan du vara säker på att jobbet kommer att bli kompetent utfört, oavsett om du har beställt en enkel fasadtvätt eller en mer omfattande omfogning.

Såhär gör du för att kontakta snickare när du skall bygga nytt eller renovera

Ring kontoret på 0735-394168 eller lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är din tur. Vi har öppet måndag till fredag.