Fasadkraft Väst AB | EST 1991

Målare Göteborg - Fasadkraft

Kostnadsfri offert & rådgivning

Vi målar allt i Göteborg

Våra skickliga målare hjälper dig som fastighetsägare, företag och privatperson i Göteborg med olika målningssarbeten. Vi utför även tak-, fasadmålning och plåtmålningsarbeten. Vi erbjuder professionella målartjänster för att förvandla ditt hem till en vacker och fräsch plats att vara i. Med vårt team av erfarna målare och högkvalitativa material ser vi till att dina målningsprojekt blir en succé. Oavsett om du behöver måla om ett rum, renovera fasaden på ditt hus eller fräscha upp dina trappor, kan vi hjälpa dig. Vi är experter på både inomhus- och utomhusmålning och skräddarsyr våra tjänster efter dina behov och önskemål. Vårt mål är att ge dig en smidig och stressfri upplevelse. Vi tar hand om allt från förberedelse och grundarbete till noggrann applicering av färg och slutlig rengöring. Du kan luta dig tillbaka och vara trygg i vetskapen om att ditt projekt är i professionella händer. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet, och vi strävar alltid efter att leverera resultat av högsta kvalitet. Vi arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att varje detalj blir perfekt. Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation och få en offert för ditt målningsprojekt. Låt Fasadkraft göra ditt hem vackrare.

  • Lång erfarenhet

  • Nöjda kunder

  • Bra priser

  • Vi levererar alltid med kvalitet

Prisförfrågan

30 års erfarenhet av att målare

Vi hr 30 års erfarenhet att hjälpa våra kunder i Göteborg med kranskommuner med allt inom målning.

Murar nya och gamla väggar och fasader

Våra tjänster som målare gäller inte bara gamla hus vars fasad behöver skrapas &målas om helt, utan även helt nya byggnader där målning krävs. Det gör att du kan få allt målat från grunden, alternativ en ommålning om fastigheten är äldre. Vi är noga med att ge våra kunder den hjälp som behövs.

Fullständig garanti på alla våra måleriarbeten

Vi erbjuder vi fullständig garanti på alla våra måleriarbeten för att du som kund ska kunna känna dig trygg med oss. Utöver detta har vi även Länsförsäkringars trygghetsgaranti.  Med ett gediget kunnande av branschen kan du vara säker på att jobbet kommer att bli kompetent utfört. 

Såhär gör du för att kontakta en målare för ditt projekt.Beskriv kort ditt uppdrag och lämna adress

Ring kontoret på 0735-394168 eller lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är din tur. Vi har öppet måndag till fredag.